Kriisis.ee - Kuumad pakkumised

Täna: 29.03.2024

Reklaam

MinuValik.ee pakkumine

Tähelepanu! Pakkumine on lõppenud!

Vaadake teised sooduspakkumised


0
www.minuvalik.ee

39.00€

127.00

-69%

SPA-puhkus kahele neljatärnilises Opera Hotel & Spa: ideaalne pakkumine paaridele ja äriklientidele, kes peatuvad Riias ja tunnevad Wellness protseduure. Alates 39 €!

    Opera Hotel & Spa – arhitektuurne pärl art-deko stiilis, ehitatud 1886. aastal Läti arhitekt J. Baumanise poolt. Sellest ajast oli hoones «Hotel Bellevue». Paar aastat tagasi hoone renoveeriti, hotell sai nimeks Opera Hotel & Spa ja omandas 4-tärni staatuse.Boulevard 33 restorani menüü sisaldab läti ja rahvusvahelise maheköögi roogasid ja laia veinivalikut. Igal hommikul on restoranis laia valikuga rootsi laud.Hotelli soodne asukoht muudab selle atraktiivseks mitte ainult Läti pealinna külastajatele vaid ka ooperi- ja pop-staaridele, kes tulevad Riiga külalisetendustele. Opera Hotel & Spa ja Läti Rahvusooperi vaheline vahemaa on vaid 200 meetrit (sellest ka nimetus), samuti ka vanalinnani, rongi- ja bussijaama, nii et väga mõistlik on reisida Riiga Tallinnast mugava bussiga.


Kriisis.ee ei vastuta kommentaaride sisu eest. Autori arvamus võib kriisis.ee arvamusest erineda. Võimaluse korral jälgides kommentaare, kriisis.ee jätab endale õiguse kustutada neid põhjusi seletamata. Kui Teie olete sobimatu kommentaari märganud, palume meile sellest teatada.