Kriisis.ee - Kuumad pakkumised

Täna: 04.05.2024

Reklaam

MinuValik.ee pakkumine

Tähelepanu! Pakkumine on lõppenud!

Vaadake teised sooduspakkumised


0
www.minuvalik.ee

0.90€

0.00

-0%

Unistate maitsvast, mahlasest, hästi valmistatud šašlõkist? Uus restoran Merlot kostitab: šašlõkk köögiviljade, kastme ja lavašiga ainult 4,50 € eest!

    Restoranis Merlot Teie käsutuses on Euroopa köök, Aserbaidžaani köök, grillmenüü. Suures ja avaras läbi kahe korruse asuvas restoranis on Teil hea võimalus tähistada olulisi sündmusi kuni 150 külalisega.Professionaalne helisüsteem ja valgustus, lava ning suur tantsuplats, saali avarus, võimalus lihtsalt mööblit paigutada vastavalt Teie soovile. Kõik see annab võimaluse restorani kasutada väga erinevatel eesmärkidel: pulma- ja sünnipäevapidudeks, kooli lõpupidudeks, äriüritusteks ja paljudeks teisteks tähtsateks sündmusteks.Restoran Merlot - kliendi rahuolu on tähtsaim! Jälgige uudiseid meie Facebook kodulehel.


Kriisis.ee ei vastuta kommentaaride sisu eest. Autori arvamus võib kriisis.ee arvamusest erineda. Võimaluse korral jälgides kommentaare, kriisis.ee jätab endale õiguse kustutada neid põhjusi seletamata. Kui Teie olete sobimatu kommentaari märganud, palume meile sellest teatada.