Kriisis.ee - Kuumad pakkumised

Täna: 28.03.2024

Reklaam

MinuValik.ee pakkumine

Tähelepanu! Pakkumine on lõppenud!

Vaadake teised sooduspakkumised


0
www.minuvalik.ee

4.20€

4.20

-0%

Seakoodid, šašlõkk, Bramborakid, põdravorstid ja suupited! Česká Pivnice jätkuvalt rõõmustab lihasõpru traditsiooniliste tšehhi roogadega!

    Česká Pivnice — suurepärane koht, kus sõprade lõbusas seltskonnas nautida tšehhi roogasid ja juua tšehhi õlut! Argipäevadel kella 12 kuni 15.00 kutsume toekale ja maitsvale lõunale: supp ja praad ainult 5 € eest. Viie komplektlõuna tarnimine Tallinna piires tasuta.Tuletame meelde, et Česká Pivnice on ideaalne koht ka erinevate ürituste korraldamiseks! Pulmad, sünnipäevad, pere pidustused, firmapeod ja muud. Meil on olemas kõik, mida vajad:- Hea köök,- Taskukohased hinnad,- Peomenüü erinevad variandid- Mugav tantsuruumiga saal ,- Värvimuusika ja DJ-konsool,- Tööpäeviti restorani broneerimine vähemalt 25 inimesega seltskonnale - tasuta- Sünnipäeval - 50% allahindlust kõikidele jookidele (voucheritega soodustus ei kehti)!


Kriisis.ee ei vastuta kommentaaride sisu eest. Autori arvamus võib kriisis.ee arvamusest erineda. Võimaluse korral jälgides kommentaare, kriisis.ee jätab endale õiguse kustutada neid põhjusi seletamata. Kui Teie olete sobimatu kommentaari märganud, palume meile sellest teatada.