Kriisis.ee - Kuumad pakkumised

Täna: 26.04.2024

Reklaam

Headiil.ee pakkumine

Tähelepanu! Pakkumine on lõppenud!

Vaadake teised sooduspakkumised


0
www.headiil.ee

14.00€

75.00

-81%

Comprof Milano Technique Just Repair luksuslik juuksehooldus + Thera-Cut kuumakäärilõikus või mudellõikus/kuuma noa lõikus ainult ilustuudios Esimene -81%

  • Voucher kehtib 01.11.2015 kuni 28.02.2017.
  • Juuste pesemine + mask + kuumakääri lõikus (žguttimine) /mudellõikus/ kuuma noa lõikus +  Comprof Milano Technique Just Repair luksuslik juuksehooldus + lihtne soeng Comprof Milano juuksehooldusvahenditega .
  • Soodne voucheri hind kehtib igale juuksepikkusele ning protseduur kestab 60–90 minutit.
  • Technique Just Repair mineraliseeriv šampoon. Elujõulisus ning vastupidavus töödeldud ja kuivadele juustele. Muudab juuksekiud vastupidavamaks, pehmemaks ja siidjamaks.
  • Technique System Repair Mineralizing Oil taastav mineraliseeriv õli. Koosneb mineraalsooladest, anioonvahast ja katioonse emulsiooni alusest. Kandes seda niisketele juustele, restruktureerib õli koheselt kahjustunud juukseosad. Toode on sobilik kasutamiseks enne ja pärast püsilokkide tegemist, värvimist või blondeerimist. Tänu selle pehmendavale jõule on juuste föönitamine ja soengu säilitamine tunduvalt lihtsam. Kandke aegajalt pudeli sisu ühtlaselt juustele. Pärast mõneminutilist mõjuda laskmist, loputage leige veega.
  • Technique System Repair Hair juukseid parandav mask. Ideaalne ülimalt kahjustunud juuste tugevdamiseks ja struktureerimiseks. Muudab juuksed kergemini kammitavaks ilma neid raskeks muutmata. Tulemuseks on siidised säravad juuksed.
  • Technique Just Repair vedelkristallid linaseemnetega. Kirsilõhnaline või kookoselõhnaline. Sobib lõhenenud otstele . Aitab kaitsta juukseid niiskuse eest ja hõlbustab kammimist. Pehmed, säravad ja meeldivalt lõhnavad juuksed.
  • Tervendav kuumakääri juuste lõikus – see on kaasaegne viis hoolitseda juuste ilu ja tervise eest ning vabaneda katkistest juuste otstest. Tavaline juukselõikus rikub juuste struktuuri, muutes juuste otsad poorseteks, mistõttu juuksed on avatud keskkonnamõjutustele, muutuvad rabedateks ja seal on katkisi juukse otsi.
Mida kuuma noa lõikus endast kujutab?
See on juukselõikuse liik, mis on suunatud juuste seisundi parandamisele ning katkiste otstega võitlemisele. Kuuma noa lõikus on tänapäeval parim viis katkistest otstest vabanemiseks. Käärid lahendavad seda probleemi 15% võrra 2–3 protseduuriga, kuuma noa lõikus aga eemaldab korraga kuni 85% katkistest otstest! Kuuma noa lõikus – see on eesrindlik tehnoloogia tervete juuste valdkonnas.
  • Eelnevalt on vaja registreerida tel (+372) 55508800 tööpäeviti 10-19, nädalavahetusel 10-17
  • Hilinedes broneeritud ajale 15 minutit on salongil õigus protseduuri aeg kliendiga kokkuleppel edasi lükata.
  • Parkimine klientidele TASUTA.
  • Jälgige ilumaailma viimaseid trende koos Esimese Ilustuudioga!


Kriisis.ee ei vastuta kommentaaride sisu eest. Autori arvamus võib kriisis.ee arvamusest erineda. Võimaluse korral jälgides kommentaare, kriisis.ee jätab endale õiguse kustutada neid põhjusi seletamata. Kui Teie olete sobimatu kommentaari märganud, palume meile sellest teatada.